Sfeerimpressie officiële opening

FlexCollege Gouwestraat opent haar deuren!

Op donderdag 3 november jl. was het zover. Het FlexCollege aan de Gouwestraat 13 werd officieel geopend. Wethouder van Jeugd en Onderwijs Ingrid van Engelshoven draaide de gouden sleutel om, waarmee het gebouw, wat het FlexCollege in de zomervakantie is betrokken, officieel werd geopend.
Vervolgens stroomden de bezoekers het gebouw binnen, waar zij kennis maakten met het compleet gerenoveerde gebouw, het team en de leerlingen. Er was aandacht voor de architectuur, en hoe de pijlers van rust, regelmaat en ruimte, aangevuld met reinheid, respect en richting, zijn uitgevoerd om de leerling een optimale werk- en leeromgeving te bieden. Leerlingen waren aanwezig, die de bezoekers inzicht gaven in hun activiteiten op het FlexCollege, hun toekomstperspectief en eigen achtergrond. Ze hielpen volop in het uitserveren van de huisgemaakte hapjes, smoothies en brownies en waren hiermee zichtbaar in hun element.
Met een opkomst van 350 bezoekers was de openingsmiddag voor het FlexCollege enorm geslaagd. Het sociaal-maatschappelijk belang van het FlexCollege is wederom onderstreept, het prachtig gerenoveerde gebouw heeft mogen schitteren en de leerling heeft gezicht gekregen.
Aan alle aanwezigen, hartelijk dank voor uw komst, betrokkenheid en belangstelling voor het FlexCollege, het gebouw, team en bovenal, de Flexleerling.